Privacy Statement

Op het moment dat u als kandidaat uw gegevens aan DZ & Partners B.V. verstrekt worden uw gegevens in onze database opgenomen. Omdat wij de privacy van onze kandidaten en relaties respecteren gaan wij met grote zorg met uw gegevens om, conform de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wanneer verzamelen wij uw gegevens?

Wij verzamelen uw gegevens op het moment dat u zich inschrijft via onze website, solliciteert op een vacature via onze website, of op een andere manier gebruik wil maken van onze dienstverlening. Daarnaast kunnen wij uw gegevens verzamelen op het moment dat u zich inschrijft op publieke middelen waaruit zou kunnen blijken dat u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening. In dat geval zullen wij u benaderen of interesse heeft om zich bij ons in te schrijven conform de richtlijnen en inachtneming van dit privacy statement.

Waarom verwerken wij uw persoonsgegevens?

DZ & Partners verwerkt uw persoonsgegevens voor de uitvoering van onze dienstverlening op het gebied van werving & selectie, detachering en P&O Advies. Dit doen wij om aan de geldige wet- en regelgeving te kunnen voldoen, uw geschiktheid voor de kandidatuur voor een vacature te kunnen beoordelen, een werknemers- of bemiddelingsrelatie met u aan te gaan en de relevante administratie hiervoor uit te voeren, een opdracht bij de opdrachtgever te kunnen vastleggen in een overeenkomst met de opdrachtgevers en de overeenkomst met de opdrachtgever te onderhouden en na te komen, subsidies of premie kortingen aan te vragen.

Welke gegevens DZ & Partners verwerkt

DZ & Partners verwerkt de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor onze dienstverlening. Hierbij gaat het dan om; NAW-gegevens, contactgegevens, e-mailadres, telefoonnummers, geboortedatum, curriculum vitae, werkervaring, IBAN-nummer, opleiding en scholingsgegevens, referenties, kopie IDbewijs, BSN en assessment rapportages.

Het delen van gegevens

DZ & Partners B.V. gaat vertrouwelijk om met deze gegevens en stelt ze alleen ter beschikking een derde met het doel werk te vinden of een vacature te vervullen. Wij respecteren de privacy van onze kandidaten en opdrachtgevers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Aanpassen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Deze versie is opgesteld in mei 2018.

Inzagerecht

U kunt contact opnemen om ons te verzoeken aan te geven welke gegevens wij van u verwerken. Ook kunt u aangegeven dat uw gegevens aangepast of verwijdert moeten worden. Indien u vragen, opmerkingen of klachten heeft met betrekking tot dit privacy statement dan kunt u contact opnemen op e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0527-619468.

Powered by KWOOT

DZ & Partners BV, Personeel & Organisatie, Werving & Selectie, Detachering - Ecopark 18, Emmeloord - T 0527 - 61 94 68 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.