Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?


Ga je niet meer fluitend naar je werk? Is de groei eruit? Of zoek je je droombaan? Kom je net van school? DZ & Partners helpt je verder.


Plezier in je werk en er voldoening uit halen is erg belangrijk. Een nieuwe baan motiveert, verruimt je blikveld en is financieel vaak ook nog interessant. DZ & Partners bemiddelt kandidaten op verschillende niveaus: van administratief medewerker tot financieel manager, en van planner/werkvoorbereider tot bedrijfsleider. Het grootste deel van onze opdrachtgevers is werkzaam in de technische, agrarische of industriële branche of zakelijke dienstverlening.


“Schrijf je nu in als kandidaat bij DZ & Partners. Ik neem snel contact met je op.”
>>Martijn Zoodsma


DZ & Partners maakt je zoektocht naar een nieuwe baan veel gemakkelijker. De adviseurs van DZ & Partners spreken je persoonlijk en selecteren op basis van je profiel en wensen de geschikte vacatures. We gaan je dus gericht naar voren schuiven bij onze klanten. Dat voorkomt zinloze sollicitatiegesprekken. Bovendien word je geïntroduceerd bij het bedrijf en ben je dus al een stap verder dan een sollicitatiebrief.


Sollicitatieadviezen

De adviseurs van DZ & Partners ondersteunen je in het sollicitatieproces. Zo kunnen we je adviseren over het opstellen van je CV. Maar we geven ook tips voor het sollicitatiegesprek. Zoals een goede eerste indruk maken, hoe presenteer je jezelf en wat zijn de do’s en don’ts tijdens een gesprek.


Ook ’s avonds bereikbaar!

Ben je overdag aan het werk en juist ’s avonds makkelijker te bereiken? Het is voor DZ & Partners geen probleem om buiten je werktijden contact te hebben. Wij doen er alles aan om uiteindelijk de juiste kandidaat aan de juiste werkgever te kunnen koppelen!