Meer informatie over DZ & Partners


Sinds de start van DZ & Partners in 2000 is het werkgebied sterk uitgebreid. Waar de focus destijds lag op de Noordoostpolder, weten klanten in omliggende provincies ons nu ook te vinden. Klanten hebben met name een technische, agrarische of industriële herkomst, of komen uit de zakelijke dienstverlening.


Door de jaren heen hebben we een goed netwerk van zowel werkzoekenden als werkgevers opgebouwd. We beschikken over een uitgebreid bestand, waardoor vacatures vaak niet eens meer worden gepubliceerd omdat we de juiste persoon al op het oog hebben.


Ons primaire doel is niet het plaatsen van veel kandidaten. Maatwerk staat voorop. Wij bouwen aan een duurzame relatie met onze opdrachtgevers. Dat doen wij op een nuchtere en eerlijke manier. De specialisten bij DZ & Partners hebben actuele kennis, ook wat betreft wet- en regelgeving, maar bovenal kunnen zij zich goed verplaatsen in wat de klant nodig heeft. DZ & Partners biedt bedrijven brede ondersteuning met betrekking tot personeelszaken. De drie vakgebieden zijn: Personeel & Organisatie, Werving & Selectie en Detachering. Per werkgebied heeft DZ & Partners specifieke adviseurs.